Neem deel aan alle presales

Dankzij presales als eerste van de partij

Het leven wordt een stuk minder stressvol als je kan deelnemen aan officiële presales voor concerten. Daarom bevat elke Friends For Live bundel de toegang tot àlle presales.

Zorg dus dat je als eerste van de partij bent als tickets voor je favoriete bands en artiesten in verkoop gaan. Via onze mobile app blijf je op de hoogte en mis je geen enkele headliner!

Lang leve de fast lane

Zeg vaarwel aan wachtrijen

Vrienden laat je niet wachten en daarom zit in elke bundel een snelle toegang tot de zaal. Gedaan met haasten. Neem je tijd.

Op eenvoudig vertoon van je lidmaatschapskaart vermijd je wachtrijen en kan je snel naar je plaats in de zaal of het theater.

Gratis tickets in elke bundel

Je hebt dit extraatje dik verdiend

Dit ga je geweldig vinden! Als klap op de vuurpijl – naast de presales en de fast lane – krijg je bij elke bundel gratis tickets voor een fijne selectie evenementen.

Het aantal is verschillend per bundel, maar je ontvangst sowieso gratis tickets. Do the math!

Blijf op de hoogte

Exclusieve verhalen enkel voor leden

Je komt als lid van de Friends For Live community op deze website en in onze app als eerste te weten welke bands en artiesten optreden, welke stukken en musicals in de theaters spelen, wanneer officiële presales starten en zoveel meer.

Verhalen en nieuws nemen je mee achter de schermen van de muziek- en theaterwereld. Absoluut een aanrader én inbegrepen bij elke bundel.

Full VIP treatment!

Prettige korting op VIP Experiences

Ooit al gedroomd om als Very Important Person een concert bij te wonen? Dankzij de exclusieve korting op VIP Experiences voor Friends For Live maak je die droom waar.

VIP’s worden onthaald in een aparte hospitality ruimte, genieten van lekker eten en free drinks én volgen het concert vanop de beste plaatsen in de zaal.