Welkom bij Friends For Live!

Friends For Live is de gloednieuwe community voor liefhebbers van live entertainment. Binnenkort gooit het loyalty platform de deuren open voor het grote publiek. Maar eerst zijn 1.000 muziekfans welkom om al een keer te proeven van wat Friends For Live in petto heeft. De hele zomer krijgen fans leuke extraatjes aangeboden, die jouw live ervaring nog onvergetelijker zullen maken. Zorg dat je erbij bent en meld je nu aan voor een tijdelijk Friends For Live membership.

Wie kan deelnemen aan deze trial?

In de eerste plaats zijn dat muziekliefhebbers zoals jij! Maar omdat deze free trial plaatsvindt in de Proximus Pop-Up Arena in Middelkerke heb je een ticket nodig voor minstens één van de evenementen in de arena.

 

Nog geen ticket en wil je toch graag aansluiten bij Friends For Live? Reserveer dan vandaag nog je ticket(s). Met het reservatienummer op je ticket kan je je aanmelden voor de trial van Friends For Live.

 

Heb je graag meer informatie, dan kan je terecht in de rubriek met veelgestelde vragen.

Leuke extraatjes

De 8 voordelen van Friends For Live

Friends For Live biedt je een aantal leuke extraatjes. Met je gratis trial geniet je van onder meer deze voordelen.

 • exclusieve toegang tot presales in de periode juni, juli en augustus
 • 2 gratis reservaties voor een selectie evenementen in de Proximus Pop-Up Arena
 • premium discount van 10% op drankjes
 • snelle toegang tot de Proximus Pop-Up Arena dankzij de fast lane*
 • toegang tot de exclusieve Friends For Live lounge in de Proximus Pop-Up Arena*
 • snack & drinks deals
 • contactless lidmaatschapskaart
 • exclusief concertnieuws, updates en stories

* met max. 3 gasten

Jouw toegangspas en contactloze betaalkaart

Als Friends For Live krijg je een gepersonaliseerde lidkaart thuisgestuurd. Met deze kaart kom je sneller de arena in via de fast lane. Je krijgt ook toegang tot de lounge waar je in alle comfort kan genieten van je aangekochte snacks en drankjes tot een halfuur na het evenement.

 

De Friends For Live lidkaart is tevens een contactloze betaalkaart. Wil je genieten van de leuke discount op drank en snacks, dan kan dat enkel door met je Friends For Live kaart te betalen. Vergeet dus zeker na ontvangst je kaart niet op te laden.

Blijf altijd in de loop met de Close app

Vrienden houden elkaar ook altijd op de hoogte. Daarom krijg je toegang tot de Close app, de mobiele app waarmee we contact houden en informatie over je bezoek aan de Proximus Pop-Up Arena zal beschikbaar zijn. De Friends For Live omgeving in de Close app is trouwens ook de enige manier waarop je kan deelnemen aan presales en ticket deals. Download en installeer dus na je registratie de Close app.

Welkom in de Proximus Pop-Up Arena

Er staat jou als fan van live entertainment nog maar één ding te doen, je nu aanmelden voor deze free trial en deze zomer genieten van één van de vele concerten in de Proximus Pop-Arena in Middelkerke. Laat deze unieke kans niet door je handen glippen. De inschrijvingen worden afgesloten zodra duizend fans aan boord zijn. Snel zijn is met andere woorden de boodschap. We zien elkaar in Middelkerke!

Schrijf je nu in voor de Trial

Friends For Live maakt van je bezoek aan de Proximus Pop-Up Arena een onvergetelijke ervaring. Meld je vandaag aan voor de free trial! Slechts 1.000 fans worden toegelaten.

Vragen over de Friends For Live Trial?

Hier vind je meer informatie over de Friends For Live Trial. Heb je een probleem, lukt het je niet te registreren, of heb je andere vragen over het programma, raadpleeg dan zeker het helpcenter.

A. Friends For Live Trial

Tijdens het proefprogramma zijn de voordelen enkel geldig in de Proximus Pop-Up Arena. Later zullen Friends For Live voordelen geldig zijn in alle zalen van be•at.

Friends For Live is er voor alle muziek-, sport- en theaterliefhebbers die hun bezoek aan de zalen van be•at nog onvergetelijker willen maken. Binnenkort lanceren we het betalend lidmaatschap in al onze zalen, maar voor we dit doen willen we het programma eerst grondig testen in de Proximus Pop-Up Arena in Middelkerke. Daarom bieden we gedurende de hele zomer Friends For Live volledig gratis aan in Trial vorm. 1.000 bezoekers kunnen zich inschrijven. Wees er dus snel bij!

 

Om deel te nemen aan de Friends For Live Trial heb je maar één ding nodig: een reservatie voor een evenement in de Proximus Pop-Up Arena.

 • Heb je al een ticket voor de Proximus Pop-Up Arena? Fantastisch! Dan kan je je hier meteen gratis inschrijven met je reservatienummer.
 • Heb je nog geen tickets voor de Proximus Pop-Up Arena? Geen probleem! Kies in de kalender een evenement dat je graag wil bezoeken, koop tickets en schrijf je hier in voor een lidmaatschap.

 

Friends For Live is het gloednieuw loyaltyprogramma van be•at. Als lid van Friends For Live krijg je toegang tot heel wat voordelen in alle zalen van be•at. Omdat we de ervaring van onze meest frequente bezoekers bijzonder belangrijk vinden, willen we het lidmaatschap eerst uitvoerig testen voor we het in haar betalende vorm lanceren. In de zomer van 2022, kan daarom een selecte groep van 1.000 bezoekers van de Proximus Pop-Up Arena zich gratis inschrijven voor een Friends For Live Premium lidmaatschap.

Nee. Friends For Live lidkaarten zijn persoonlijk en op naam. Enkel de houder van de kaart heeft recht op de voordelen van Friends For Live.

B. Inschrijving

Je reservatienummer vind je eenvoudig terug op teleticketservice.com. Meld je aan, ga naar jouw profiel rechtsboven en klik op ‘mijn bestellingen’. Het reservatienummer bevindt zich rechts naast jouw bestelling voor een evenement in de Proximus Pop-Up Arena.

Zolang de inschrijvingen open zijn, kan je je aanmelden om deel te nemen aan de Friends For Live Trial in de Proximus Pop-Up Arena. Het enige wat je nodig hebt is je reservatienummer van je tickets voor een evenement in de Proximus Pop-Up Arena. Wees snel, want er zijn maar 1.000 lidkaarten!

 

Op deze pagina kan je je volledig gratis aanmelden. Inschrijven is heel eenvoudig:

 1. Meld je aan met je Tele Ticket Service account. Dit is hetzelfde account waarmee je bij Tele Ticket Service je tickets kocht voor de Proximus Pop-Up Arena.
 2. Controleer je gegevens. Jouw lidkaart zal verstuurd worden naar het adres dat je gebruikt bij inschrijving. Geef ook jouw persoonlijke mobiel telefoonnummer op. Op die manier kan je meteen na inschrijving van ticketvoordelen genieten in de Close App op je smartphone.
 3. Klik op ‘Nu betalen’.
 4. Geef één van de evenementen op waarvoor je een reservatie hebt en vul hiervoor jouw geldig reservatienummer in.
 5. Proficiat! Je bent nu lid van de Friends For Live Trial.

C. Fast lane

Net zoals aan alle andere ingangen heb je een gelding toegangsticket nodig om het evenement te betreden. We scannen eerst je Friends For Live lidkaart en vervolgens het ticket van jou en je drie vrienden.

Jouw persoonlijke én geldige Friends For Live lidkaart… en een geldig ticket voor het evenement natuurlijk.

Gebruik je de fast lane met een groep vrienden? Laat dit dan zeker weten aan onze Friends For Live greeters zodat zij jouw gezelschap met open armen kunnen verwelkomen!

De fast lane is een ingang toegewezen exclusief aan Friends For Live leden. Aan deze ingang steek je dus de menigte voorbij en hoef je minder lang aan te schuiven voor de veiligheidscontrole en scanning van je ticket. Onze speciale Friends For Live greeters, staan te popelen om je langs deze toegang te verwelkomen tot zaal!

Ja! Als Friends For Live lid mag je maximaal drie gasten die geen Friends For Live lid zijn met jou mee binnen nemen langs de fast lane. Laat onze medewerkers zeker bij de controle van je lidkaart weten dat je gasten met je meebrengt.

De fast lane aan de Proximus Pop-Up Arena bevindt zich naast de andere publieksingangen en staat duidelijk aangeduid met signalisatie. Voorafgaand aan je bezoek geven we je een plannetje zodat je zeker niet verloren loopt in en rond de arena.

D. Lounge

Ja! Als Friends For Live lid mag je maximaal drie gasten die geen Friends For Live lid zijn met jou meenemen in de lounge. Laat onze medewerkers zeker bij de controle van je lidkaart weten dat je gasten met je meebrengt. We vragen je ook om altijd jouw gasten te vergezellen wanneer ze de lounge binnenkomen en verlaten.

De Friends For Live lounge is een plek waar Friends For Live leden in alle comfort kunnen genieten van hun aangekochte drankjes en snacks.

 

Ben je in gezelschap? Geen probleem! Met je Friends For Live lidkaart mag je per evenement 3 gasten met je meebrengen in de lounge.

E. Food and beverage deals

Food & beverage deals zijn exclusief verkrijgbaar door betaling met je Friends For Live cashless kaart. Vergeet dus zeker geen credits op je kaart te laden voor je komst!

Food & beverage deals kondigen we steeds exclusief aan via de Close App.

Nee. De food & beverage deals kan je enkel verkrijgen met je Friends For Live Trial contactless kaart.

De Friends For Live food & beverage deals zijn exclusief verkrijgbaar door betaling met je Friends For Live lidkaart. Dit is de enige manier om jouw deals te verzilveren. Vergeet dus zeker vooraf geen credits op je kaart te zetten.

Nee. De Friends For Live food & beverage deals zijn enkel te verkrijgen aan de reguliere drank- en eetstanden in de zaal.

Als tester van Friends For Live Premium in de Proximus Pop-Up Arena heb je recht op 10% korting op alle drankjes die je met Friends For Live lidkaart aan de bars aankoopt. Daarnaast heb je met je lidkaart per evenement recht op één speciale Friends For Live food & beverage deal.

F. Presales

Ja! In de Friends For Live Trial bieden we toegang tot enkele presales voor evenementen in de zalen van be•at. Deze worden opgezet in samenwerking met de organisator van het evenement.

Het is de bedoeling om later in het publieke programma veel meer presales te kunnen aanbieden. Bij elk evenement in een be•at concertzaal waarbij de artiest, promotor of organisator een presale houdt, zal Friends For Live haar leden dan 100% garantie op deelname. Dat wil zeggen dat je als liefhebber van live entertainment sowieso uitgenodigd wordt om aan elke presale deel te nemen. Een uitnodiging hangt dus niet langer af van jouw eerdere concertbezoeken, lidmaatschap van fanclubs of … puur geluk. Met Friends For Live mis je dus nooit meer de kans om je tickets eerder te bemachtigen dan het grote publiek!

Uitnodigingen voor Friends For Live presales versturen we je exclusief in de Close App. Vergeet dus zeker niet meldingen van Close App op je smartphone toe te staan om geen enkele voorverkoop te missen!

Voor sommige evenementen in be•at zalen kan je tickets reserveren voordat ze worden vrijgegeven voor het grote publiek. Door deel te nemen aan een presale, vergroot je dus je kansen op tickets bij populaire concerten die snel uitverkopen.

G. Ticket deals en gratis tickets

Je couponcodes vind je in ‘Mijn Lidmaatschap’ op de Friends For Live website of onder ‘Mijn Codes’ in de Close App.

Van zodra we gratis tickets vrijgeven, krijg je een melding op de Close App. Selecteer hier vervolgens het evenement waarvoor je een gratis reservatie wil maken. Je wordt vervolgens doorverwezen naar de website van Tele Ticket Service, waar je met één van je persoonlijke couponcodes gratis tickets kan reserveren.

Niet elk evenement biedt gratis tickets aan Friends For Live leden aan. Bovendien varieert het aantal gratis Friends For Live plaatsen sterk tussen evenementen.

Elke artiest droomt van een volle zaal. Maar soms is een evenement niet helemaal uitverkocht. Kort voor de start van het concert of spektakel, geven we deze vrije plaatsen daarom graag aan Friends For Live leden. De selectie van evenementen wordt gemaakt in samenspraak met de organisator of promotor en hangt van veel factoren af. Het is – zélfs voor be•at als zaaluitbater – moeilijk op voorhand te voorspellen of een evenement al dan niet in aanmerking zal komen voor gratis tickets voor Friends For Live. Houd dus zeker de Close App in de gaten en vergeet de meldingen op je smartphone niet in te schakelen

H. VIP korting

Als Friends For Live lid krijg je een persoonlijke couponcode waarmee je € 10 euro korting krijgt op 6 VIP tickets voor de Proximus Pop-Up Arena. Je kan maximaal 4 tickets per bestelling per evenement aan korting aankopen.

 

I. Close app

We kunnen je natuurlijk niet verplichten de Close App op je smartphone te downloaden. Maar je zou wel heel veel cruciale voordelen missen als je dit niet doet! Pre-sales en ticket deals worden enkel via de app aangeboden. Bovendien geven we je hier ook relevante informatie mee over het evenement dat je zal bijwonen.

Voor de Trial werkt Friends For Live samen met Close app, de mobiele app die al jouw informatie, nieuws en voordelen rond evenementen verzamelt. Alle Friends For Live leden krijgen toegang tot hun persoonlijke Friends For Live omgeving in Close app. In de app houden we jou op de hoogte van presales, ticket deals en kortingen. Daarnaast geven we je ook relevante informatie rond het evenement dat je in de Proximus Pop-Up Arena zal bezoeken. Download de app nu!

J. Registreren en aanmelden

Je kan je wachtwoord als volgt wijzigen:

 • Ben je al aangemeld, log je dan eerst uit. Ga vervolgens naar deze pagina en klik op ‘Wachtwoord vergeten’.
 • Ben je niet meer aangemeld, ga dan naar deze pagina en klik op ‘Wachtwoord vergeten’.

 

Je kan je wachtwoord ook altijd wijzigen op de website van Tele Ticket Service.

Probeer eerst je wachtwoord opnieuw in te stellen door te klikken op ‘Wachtwoord vergeten’. Lukt het hierna nog steeds niet? Neem dan met ons contact op.

Om een Friends For Live lid te worden, meld je aan met je een Tele Ticket Service account:

 • Heb je al een Tele Ticket Service account, klik dan in Stap 1 van het registratieproces op ‘Inloggen’. Je kan vervolgens je bij Tele Ticket Service bekend e-mailadres en wachtwoord gebruiken om in te loggen. Je gekende gegevens worden hierna automatisch ingevuld. Controleer dus zeker of alle velden nog correct zijn.
 • Heb je nog geen Tele Ticket Service account, dan kan je een nieuw account aanmaken door alle gevraagde velden in Stap 1 en 2 in te vullen. Na succesvolle registratie kan je dit account ook meteen gebruiken om bij Tele Ticket Service tickets voor evenementen aan te kopen.